BAKIM – KONTROL - SERVİS/ONARIM – SARF MALZEME DEĞİŞİMİ

AES kendi bünyesinde bulunan bakım ekibi ve bakım noktasında bakım hizmeti vermektedir. Elektrostatik filtreler, varsa sulu filtre sistemi (katı yakıtlı uygulamalarda) ve yıkanabilir ön filtrelerin temizliği yapılarak ünitelerin sorunsuz şekilde çalışması sağlanır. Böylelikle hem dış ortamda şikayet sebebi olabilecek emisyon çıkışları önlenir, hem de elektrostatik filtrelerden sonra kullanılan ve sarf malzemesi olan aktif karbon filtrelerin mümkün olduğu kadar uzun süre kullanılabilmesi ve kanalların da yağlanma periyotlarının uzaması sağlanarak işletme maliyetlerinin düşürülmesi amaçlanır.

Özellikle ön filtreler ve elektrostatik filtrelerin düzenli ve doğru temizliği çok önemlidir. İşletmenin, emisyon kaynağı ekipmanları kullanım yoğunluğu ve proses türlerine ya da kullanım alanlarına göre bakım periyotları tarafımızca belirlenmektedir. Düzenli ve doğru şekilde temizliği yapılmayan elektrostatik filtre komponentleri kalıcı kirlilik, güç ünitesi arızaları gibi ekstra maliyet çıkaracak sorunlara neden olabilmektedir. Uygun sıcaklıkta su, filtre komponentlerinin alüminyum alaşımına zarar vermeyecek doğru tip deterjan ve özel yıkama makinesi ile bakım noktamızda sökülebilir komponentlerin temizliğini yapmaktayız. Ayrıca her bakım hizmeti, elektrostatik filtrelerin iç hazne yüzeyleri ve sabit komponentlerin temizliğini de kapsamaktadır.

Özellikle fabrikalar veya bazı oteller ve AVMler için, kendi ekipleri bulunan yerlerde AES bakım eğitimi verebilmekte ve bakım işleri işletmenin bünyesinde yapılabilmektedir. Bu durumda yalnızca doğru tip deterjan tedariği tarafımızdan sağlanabilmektedir. Talebe göre belirli periyotlarda ekibimizce genel kontrol hizmeti de verilebilmektedir.

Herhangi bir arıza veya servis gereksinimi durumunda, mümkünse arızalı komponentin onarımı veya değişimi yine AES ekiplerince sağlanmaktadır. Servis veya onarım hizmetleri arızaya bağlı olarak yerinde ve/veya AES tesisinde verilebilmektedir.

Mekanik kartuşlu filtre sistemlerinde kullandığımız özel tip kartuşlar, aktif karbon filtre kartuşları ve satışını gerçekleştirdiğimiz diğer tüm sarf malzemesi filtrelerin tedariği ve değişimi hizmetlerini de uygun periyotlarda gerçekleştirmekteyiz.

ÇERKEŞLİ OSB MAH. İMES 8. CAD.
İMES OSB SİT.FABRİKA APT. NO:6
41455 DİLOVASI - KOCAELİ

+90 262 502 17 30(Pbx)
+90 262 502 18 66(Fax)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.